FAQ

Jag har glömt mitt lösenord, hur får jag ett nytt?

 

Du kan enkelt återställa lösenordet i appen. Klick på “Logga in” uppe i höger hörna på startskärmen och därefter glömt lösenord. Fyll i din mail och du får en kod som hjälper dig att återställa lösenordet. Har du otur kan mailet för vissa hamna i skräppost så glöm inte kika där. 

Kan jag använda Coupleness gratis?

Ja, du som individ kan använda vår dagboksdel gratis för dig själv. Om du vill använda Coupleness med din partner och få tillgång till din/er statistik samt vårt unika content innehållande frågor/svar från experter, övningar, podcasts m.m behöver du välja en prenumerationsplan (månad, kvartal eller år). 

 


 

Om jag vill avsluta min prenumeration, hur gör jag då? 

Känner du att Coupleness inte var något för dig/er kan du enkelt avsluta prenumerationen genom stegen nedan. Du har tillgång till hela appen tills prenumerationsperioden är slut: 

 

iPhone

  1. Gå till inställningar på din telefon

  2. Klicka på (Apple-ID id, iCloud) ofta högst upp 

  3. Välj prenumerationer och där avsluta abonnemanget 

Android

  1. Gå till din Google Play app 

  2. Klicka på Meny-ikonen 

  3. Klicka på Prenumerationer och avsluta abonnemanget 


 

Vill du som företag erbjuda Coupleness till dina medarbetare?

 

Många företag satsar hårt på att bygga en flexibel och agil arbetsplats för att öka medarbetarnas kreativitet och prestation. Våra relationer kan också påverka hur vi presterar på jobbet. Forskning visar att relationen kan ha en stor effekt på de anställdas kreativitet - särskilt på de som får anstränga sig mer för att vara kreativa. Vi hjälper er gärna med att skräddarsy upplägg som passar just er organisation Maila ted@getcoupleness.com och vi pratar mer om hur vi kan boosta just era medarbetares relationer. 

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi älskar att få mail:

contact@getcoupleness.com