Jenny&Deivid4.jpg
Coupleness logo transp.png

Möt Jenny och Deivid


Jenny och Deivid är några av våra användare som har delat sin berättelse med oss. När livet snurrade på som snabbast med barn, hus och deras nya företag Silva Padel behövde de hitta ett sätt att skapa plats för relationen.

Jenny-Deivid_round.jpg

Berätta lite kort om er själva, vilka är Jenny och Deivid?
- Vi är ett gift par med 2 barn och hund som mitt i pandemin valde att våga följa drömmen, satsade allt och startade eget. Tillsammans driver vi Silva Padel. Vi älskar padel och vi producerar kläder och padeltillbehör. Något vi lärt oss på denna resa är att leva och att jobba ihop är inte det lättaste. Den största utmaningen har varit våra olikheter. Vi är väldigt olika som personer något som tidigare bidragit till en balans i relationen, som yin och yang har vi kompletterat varandra. Egenskaperna vi tidigare har tyckt om hos varandra har nu istället skapat konflikter och vi har börjat irritera oss mer på dem.


Hur ser en typisk vardag ut hos er?

-  Som många andra familjer med förskolebarn, men addera jobb 24/7 på det. Största utmaningen är att få tid över för varandra. Det känns som att det alltid är något som ska göras. Är det inte företaget så är det något som ska fixas kring barnen, hunden eller huset.
 

Hur träffades ni & hur länge har ni varit ett par?

- Vi har varit ett par i 8 år och det har varit toppar blandat med dalar. Vi träffades genom en för detta arbetskollega som gick till Deivid på massage. Hon tyckte att vi skulle passa perfekt ihop och så var han ju riktigt duktig på idrottsmassage också. Jag var hans kund i 1 år innan han vågade bjuda ut mig på en drink och efter det så har vi hängt ihop i 8 år. Det var dejten som aldrig tog slut.
 

Vilken utmaning har Coupleness hjälpt er med?

- Livet som småbarnsföräldrar är inte lätt. Addera en stressig vardag och plötsligt är kommunikationen mellan oss obefintlig. När hann vi senast prata om något annat än logistik? Kommer inte ihåg om jag ska vara ärlig. Coupleness underlättar för oss att komma lite djupare i vardagen och appen gör att vi bättre förstår varandra. 

Vilket värde får ni ut av Coupleness?

- En bättre förståelse för varandra, ibland är det inte lätt att prata om vad man känner och då är det lättare att skriva ner det som man gör i Coupleness. Det som är bra är att vi båda kan ta lika mycket plats och vi får ett gemensamt språk i appen med emojisarna. Appen har även öppnat upp för mer komplimanger och så finns Dagens fråga som vi älskar. Den kan handla om “Vad tycker du om hos din partner?” eller “Vad är du stolt över att din partner gjort bra?”.  Att läsa svaren gör oss båda otroligt glada och de öppnar upp för positiva känslor inför varandra.


Ert bästa relationstips!

- Ta er tid att göra saker tillsammans, planera in en date så ofta det funkar med ert schema. Kommunikation är superviktigt också. Ge inte upp så fort det känns kämpigt. Det är i jobbet till att göra relationen bättre som den stärks. Och glöm inte, gräset är faktiskt grönt där du vattnar det - så ta hand om det!

 

Deivid Lopes Da Silva 40 år, gift med Jenny Lopes Da Silva 41 år. De har 2 barn Leah 13 år och Vera 5 år och så har de hunden Grace 11 månader. Tillsammans driver de Silva Padel, som designar och tillverkar padelkläder.

New apps we love.png
Local apps we love.png