NY heading 3.jpg
Coupleness logo transp.png

4 hälsotips för 2022

Nytt år, nya möjligheter? En klyscha kanske, men det stämmer. Att ta sig tid och reflektera över hur just du vill forma 2022 är väl investerad tid och att hitta ett nyårslöfte för relationen hjälper vi dig med.

Vi har också pratat med ett gäng personer som är bra på att inspirera och bad dem om deras bästa tips på temat välmående och relationer inför 2022.

Lie.jpg
Marie 2.jpg
Angelica.jpg
Jessica.jpg
New apps we love.png
Local apps we love.png

Li Åslund, Sleep Expert, Sleep Cycle

Prioritera din sömn! Att sova tillräckligt är otroligt viktigt för vår psykiska och fysiska hälsa och ökar förmågan att resonera, lösa problem och hantera jobbiga känslor. En god natts sömn ger den energi och känslomässiga stabilitet som gör att vi fungerar bra, både i relation till oss själva och till andra. Att gå upp samma tid varje dag är ett bra sätt att få sömnen att bli mer regelbunden, vilket främjar sömnkvaliteten.

Jessica Lagergren, poddare & bloggare

För 2022 skulle jag vilja tipsa om att göra mer av det du mår bra av. Ta mer tid för dig själv & lyssna på magkänslan när du ska ta svåra beslut. Den brukar oftast leda dig rätt!

Marie Gershagen, Medical Doctor & Mentor

Mmmm att välja sårbarhet i de ’svåra’ lägena. Brutal öppenhet ~ att ta fullt ansvar för att uttrycka vad vi känner, mer än vad ’den andra gör’. Att fortsätta växa och utforska, själv och tillsammans. Att mötas i tystnad, blick i blick en stund dagligen, gärna på kvällen innan sänggåendet. Se och ta emot varandra utan att sätta ord på allt. Att lyssna. Ta ett par minuter var, där vi talar utan att bli avbrutna. Sedan byta. Våga inleda nya relationer med varandra. Skapa ritualer i vardagen. Tillbringa morgon och/eller kväll med varandra utan telefon. Fråga dig själv: vad kan jag tillföra, istället för vad kan jag få/vad vill jag ha?  KÄRLEK

Angelica Lagergren, poddare & bloggare

Mitt tips för 2022 är att lyssna mer. Lyssna på sin inre röst, sin partner och de som står en närmast. Att kommunicera är viktigt, men att lyssna och ta in vad den andra personen säger tror jag är kommunikation 2.0 och en framgångsfaktor i en kärleksrelation.