149A3296.jpg

Coupleness
Padel Challenge 2021

En padelturnering för par

Vi älskar padel och aktiva relationer. Därför bjöd vi in ett gäng par som vi tycker extra mycket om till en padelturnering i Stockholm. En padelturnering där paren inte bara tävlade om vinst utan en turnering där "Bästa Couple Effort" också belönades.

Tävlade gjorde bland andra Per Lernström & Linda Öhrn Lernström, Markiz & Kevin Tainton och Alexander Erwik & Johnny Federley Kroneld. Tusen tack alla par som par som deltog! Ni var med och gjorde den här dagen väldigt speciell.

 

Padel när den är som bäst

Vi älskar parpadel lite extra för vi vet att det är bra för relationen att vara fysiskt aktiva tillsammans. Visste du att träna ihop kan stärka relationen? Par som är aktiva tillsammans kan uppleva fördelar som mer kvalitetstid, ökad attraktion och att de kommer närmare varandra även utanför träningen. En riktig win-win tycker vi. 

Vinnare av padelturneringen

12 par deltog i turneringen som avgjordes hos Padel United i Älvsjömässan.  Det spelades en nybörjarklass och en lite mer avancerad klass. Första priset var parterapi med vår psykolog Linn Heed.

Vinnare av nybörjarklassen var Therese Krupa och Johan Syllner.

Andra priset togs hem av Cecilia Blankens och Per Blankens.

Vinnare av den mer avancerade klassen var Markiz Tainton och Kevin Tainton.

Andra priset togs hem av Linn Heed och Gunnar Möller. 

"Bästa Couple Effort," gulligaste par på banan, gick till Annika Jankell och Ronnie Åström. De hade en otrolig kemi och peppade varandra till tusen. 

"Segerns sötma kan man nog aldrig få nog av? Och dubbelgrattis till mig som haffade en man som är lika bra på padel som på att vara en underbar partner och person"

Therese Krupa, vinnare 

Tack till!

Stor tack till alla fantastiska spelare. Utan er ingen turnering. Tack också alla som bidrog med alltifrån padelkläder till fina priser och goodie bags till våra spelare. Silva Padel, Babor, Henrik Fexeus, Viktor Vassier, Shewy, Hildebrand, Pure Effect,  Pistill, Viamax och N1Performance.

149A3346.jpg

Extra tack till turneringens tävlingsgeneral Nina Campioni som hade stenkoll på allt och var med och spelade (!) Snacka om multitasking. Tack också Linn Heed för allt ditt engagemang i turneringen. 

149A3368.jpg

Om Coupleness

En smart dagbok för par som vill utveckla sin relation. Vår 3-minuters tracking hjälper par att på ett enkelt sätt kommunicera i vardagen. Kom närmare varandra och utveckla er relation med Coupleness.

 

Fler människor som kommunicerar kring sina känslor och sitt mående tror vi är bra för dig som individ, er som par och mänskligheten i stort. Vårt mål är att göra det naturligt och enkelt att aktivt ta hand om sin relation.

New apps we love.png
Local apps we love.png